Vi løper for barna!


Idretten i Vestre Toten går sammen for å hjelpe flyktninger, barn spesielt. Gjennom et løp 13. oktober skal vi samle midler til Redd Barna. Bli med oss!

Løpet går på Raufoss tirsdag 13.oktober startskuddet går kl. 17.00 fra øvre platting på parkeringshuset Amfi Raufoss. Dette er avklart med senterledelsen - vi stenger av og bruker hele området med scene, registrering, start og målgang.

Absolutt alle kan delta i løpet - enten de er med i idrettslag eller ikke. Ung eller gammel. Om folk bare vil gå, er det selvsagt helt ok. Alle som vil bidra skal kunne det. Vi trenger ikke å ta tiden på alle heller. Vi vil ha med så mange som mulig, og vi sikter høyt: 1000 deltakere.

Deltakeravgift kr. 100

Samtidig slår vi jammen også et slag for folkehelsa, både ved at vi er sammen - og at vi er i bevegelse. Vi håper alle skolene i kommunen lar det gå litt konkurranse i dette, og vil være den skolen som stiller med flest deltakere.

Påmelding kan gjøre ved denne liken her!

Konto er opprettet i Totens Sparebank Kontonummer: 2050 37 10286 Vi har tatt en beslutning på å gi alle inntekter til Redd Barna.


© 2015 Bøverbru IL