Meld deg på nå!!


Det tikker inn med påmeldinger til triathlon 22. august, men det er fortsatt plass til flere deltagere, både aktive utøver og mosjonister. Dette blir moro for alle!! Vi har fått noen spørsmål om det er påkrevd med våtdrak for å være med. Det er det ikke, her kommer alle som de ønsker, husk bare joggesko og sykkel ;-)

Bruk liken til påmelding som du finner her: Påmelding til triathlon 22. august.

Når du har svart på de oppgitte spørsmålene vil du motta en epost som bekrefter at du har deltatt på en undersøkelse. Du er nå påmeldt. Husk å betale deltageravgift til kontonummer 2050 09 54400. Deltageravgifta er på kr 100,- for deltagere opp til 18 år, samt mosjonister. Kr. 150,- for aktive utøvere.

Vi utvider påmeldingsfristen til søndag 16. august, og alle påmeldte deltagere vil motta en epost mandag 17. august, med bekreftelse på deltagelse.


© 2015 Bøverbru IL